06.10.17
Наший кондитерський майстер клас пройшов на "Ура!".
Наш шеф-кондитер Нина Миронова (Nina Mironova) ознайомила гостей з широкими можливостями, які надає техніка Irinix Multifresh та особливостями шокового заморожування десертів; захоплююче розповіла та продемонструвала різницю заморожених з незамороженими десертів; поділилася власними рецептами та власним досвідом.
Представник компанії Irinox в країнах СНГ та Балтики Микита Жуков чітко та детально розповів про технічну частину процесу шокового заморожування; різницю між шафами різних брендів шокового заморожування; про численні функції якими наділений Irinix Multifresh, його економічність та незамінність в сучасному кондитерському виробництві.
Дякуємо нашим колегам та гостям за цей цікавий та з користю проведений час!