Кошик
19 відгуків
Ціни можуть різнитись від цін на сайті.Уточнюйте у менеджера

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (09.12).

Солом'янська 1, офіс 301, Київ, Україна
Додати відгук
обладнання та меблі для HORECA і магазинів
+380 (44) 492-69-59
+380 (97) 495-53-00

Піч хлібопекарська Retigo DeliMaster 8

Хіт продажу

431 355 ₴

  • В наявності
  • Код: 28010532
+380 (44) 492-69-59
  • +380 (97) 495-53-00
  • +380 (66) 013-14-93
    сервісний центр
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Піч хлібопекарська Retigo DeliMaster 8
В наявностіПіч хлібопекарська Retigo DeliMaster 8
431 355 ₴
+380 (44) 492-69-59
  • +380 (97) 495-53-00
  • +380 (66) 013-14-93
    сервісний центр
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Характеристики:

Місткість:8 x 400x600.
Відстань між рівнями: 85 мм.
Система пароутворення: інжектор.
Панель управління: сенсорна
Температурний режим: 30-300оС.
Габарити (ДхШхВ),мм: 933х821х1046
Підключення води: ¾".
Дренаж, мм: 50.
Вага, кг: 138
Загальна споживана потужність, кВт: 18,6
Захист запобіжниками, A: 32
Підключення до мережі: 3N/400V/50Hz
Виробник: Retigo
Країна: Чехія

За допомогою хлібопекарської печі DeliMaster Ви можете приготувати величезну кількість страв, які стануть улюбленими у замовників – від хрусткого солодкого і солоного печива, досконально просмаженого м'яса всіх сортів, аж до хлібобулочних виробів, багет, булок для бутербродів, гамбургерів і т. д. Інтуїтивне управління і додаткові функції, які економлять час, кошти і сили персоналу, є стандартними.

Місткість камери для запікання даної моделі розрахована на 8 рівнів= 1,92 м2. Розміри дек 400x600 мм – стандартний хлібопекарський розмір . До печі DeliMaster 8 можна додатково закупити широкий асортимент приладдя – підставку з нержавіючої сталі, камеру для розстоювання тіста DeliProofer, витяжний зонт Vision Vent і т. д. Модель DeliMaster 8 можна встановити в комплекті з піччю DeliMaster 5 або з камерою для розстоювання тіста DeliProofer. Система пароутворення працює тільки на принципі розпилення. Джерело тепла електричне.

УНІКАЛЬНІ ПЕРЕВАГИ

MULTI BAKE & COOK

З пекарською пічкою DeliMaster ви можете бути впевнені, що результат запікання або приготування завжди буде відмінним. Приготовлені страви мають ідеальний колір, вони соковиті, хрусткі і корисні з мінімумом додавання жиру.

DELI DESIGN

Пекарські печі DeliMaster Вам пропонують відмінне поєднання функціональності, прекрасної ергономіки і привабливого зовнішнього вигляду. І все це ґрунтується на безпеці та гігієні.

MY DELI CONTROLS

Дає вам час зосередитися на приготуванні і дійсно важливих моментах. Найпростіше управління з представленого на ринку економить ваш час і дозволяє вам швидко і легко виставляти всі необхідні налаштування. Реагування дисплея ідеальний навіть при наявності жиру або рукавичок на руках. Адаптуйте головне меню під свої потреби.

SMART INVESTMENT

З пекарськими печами DeliMaster Ви економите гроші кожен день. Помітно низьке споживання енергії, води і низькі витрати на автоматичне миття, гарантують швидку окупність вкладень.

ОСНОВНІ ФУНКЦІЇ, ОСОБЛИВОСТІ ТА ПЕРЕВАГИ

Приготування

• Гаряче повітря 30 – 300 °C
• Комбінований режим 30 – 300 °C
• Паровий режим 30 – 130 °C
• Впорскування і пауза - використовуйте впорскування, щоб швидко створити необхідну кількість пари для вбирання продуктом під час фази паузи. Це єдиний спосіб, щоб на поверхні утворювалась хрумка рум'яна скоринка і м'якуш всередині залишався м'яким протягом тривалого часу
• Нічне приготування – економить час і гроші.
• Окремі таймери для рівнів – встановлюйте окремий час приготування для кожного рівня для одночасного приготування різних продуктів.
• AHC (активне регулювання вологості) – автоматичне регулювання вологості для чудових результатів приготування.
• Передова система пароутворення – двоступінчастий підігрів води з вбудованим теплообмінником для ідеальних результатів приготування на парі.
• Поперечні рівні – для більш безпечного та зручного поводження з гастрономічними контейнерами GN. Покращений контроль зовнішнього вигляду продуктів.
• Система регенерації/банкетна система – готуйте, охолоджуйте і застосовуйте регенерацію для обслуговування більшого числа гостей у найліпший час.
• Приготування «дельта T» – використовуйте передові методи приготування для зменшення втрат ваги м'яса при повільному смаженні, забезпечивши приголомшливі результати.
• Приготування при низькій температурі – скористайтесь зменшеною втратою ваги і поліпшеним смаком.
• Приготування та підтримання – підтримуйте приготоване при температурі подачі.
• Golden Touch – додайте золотисто-коричневу, хрустку скоринку одним дотиком.
• Автоматичний попередній підігрів/охолодження зводить до мінімуму падіння температури при завантаженні. Починайте готувати з потрібної температури.
• Готування в вакуумі, сушка, стерилізація, конфі, копчення – відмінні способи зробити ваше меню особливим.

Deli Touch Controls

• 8-дюймовий дисплей – чудовий огляд, просте і інтуїтивне зрозуміле управління.
• My DeliControls – Налаштуйте меню під себе, щоб усі потрібні вам функції були на головному екрані.
• Сенсорний екран – екран працює у всіх умовах і швидко реагує, без механічних елементів, кнопок або коліщаток.
• Easy Baking – досягайте високих результатів навіть з менш досвідченими шеф-кухарями завдяки простим рекомендаціям по приготуванню.
• 6-точковий термощуп – дозволяє автоматично готувати страви при будь-якій потрібній температурі.
• Активне очищення – економічне автоматичне очищення. Шеф-кухарю більше не потрібно витрачати час на очищення.
• 1000 програм по 20 кроків кожна (60 програм випічки вже включені)
• Піктограми – зробіть знімок страви на головному екрані. Зіставте його з програмою. Торкніться, щоб постійно отримувати той же потрібний результат приготування.
• Функція навчання – всі налаштування при приготуванні запам'ятовуються. У підсумку ви зможете зберегти досягнуті відмінні результати і повторювати їх за необхідності.
• Останні 10 – процес приготування готовий до повтору лише одним простим дотиком.
• Багатозадачність – унікальна можливість працювати з дисплеєм під час приготування.
• Автоматичний запуск – можливість налаштування часу відстроченого запуску.
• EcoLogic – споживання електроенергії відображається прямо на екрані. Тримає ваші витрати в розумних межах.
• Функція постійного часу приготування – заощаджує ваш час в  завантажені робочі дні.

Інше обладнання

• Дверцята з потрійним склінням - передова економія енергії і зовнішнє скло, яке не нагрівається.
• Вентилятор з автоматичним реверсом - чудова рівномірність дозволяє забезпечити насичений колір продукту і рівномірність поверхні.
• Стулчастий клапан - запатентована осушувальна система, щоб додати страві відмінний колір і зробити його хрустким.
• Вентилятор з 7 швидкостями - точне регулювання розподілу повітря для досягнення потрібного результату з різними продуктами.
• Автоматична зупинка вентилятора - немає опіку при швидкому відкритті дверцят.
• Таймер вентилятора - 3 етап для більшої рівномірності и делікатного приготування.
• Масивна ручка  дверей - зручна и безпечна у використанні, що містить іоні срібла для зниження накопичення бактерій.
• Висувний пульверизатор
• Нержавіюча сталь AISI 304 - неперевершена якість і особливе покриття для продовження терміну служби.
• Гігієнічна варильна камера із округленими внутрішніми кутами - полегшує технічне обслуговування.
• Стічній лоток під дверцятами - немає ризику ковзання на мокрій підлозі.
• Два патрубки для підведення води - економити ресурс водоочисних пристроїв.
• WSS (система економії води) - спеціальна система для зливу і вбудований теплообмінник для скорочення витрат, пов'язаних зі споживанням води.
• Знімні напрямні для гастрономічних контейнерів GN з проміжками в 85 мм

Можливості підключення

• USB-підключення – легко передавайте корисні дані на пароконвектомат і з нього.
• Ethernet/LAN – забезпечує віддалений доступ для управління даними.
• Програмне забезпечення VisionCombi – управління програмами і піктограмами з вашого ПК, перегляд даних HACCP.

Журнали роботи

• Журнали HACCP – простий і миттєвий аналіз найбільш важливих точок приготування.
• Повний запис робіт

Обладнання

• SDS (діагностична система) – для простоти перевірки та усунення несправностей у пристрої.

Основні
ВиробникRetigo
Країна виробникЧехія
Вид обладнанняПароконвекційна піч
Сфера использованияHoReCa, Fast-food, Торгові магазини
Тип пароутворенняІнжекторний
Тип управлінняСенсорне
Джерело живленняЕлектрика
Номінальна напруга380 В
Номінальна споживана потужність18.6 кВт
Кількість вентиляторів1 шт.
ОсобливостіСистема самодіагностики, Можливість підключення до водопроводу, Система автоматичної мийки, Реверсивний вентилятор, Термощуп, Таймер, Підсвічування
Кількість рівнів8
Деко600x400
Габаритні розміри
Загальна довжина933 мм
Загальна ширина821 мм
Загальна висота1046 мм
Вага138 кг
Параметри листів і гастроємкостей
Відстань між рівнями85 мм
Ширина400 мм
Довжина600 мм
Параметри та опис режимів роботи
Максимальна робоча температура300 град.
Мінімальна робоча температура30 град.
  • Ціна: 431 355 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner