Корзина
15 отзывов
+38 (097) 495-53-00
+38 (097) 495-53-00
+380444955300
+380974955300
+380660131493
сервисный центр

Апарати шокової заморозки Retigo

Дізнайтеся, що саме ви можете отримати від професійного шокового охолодження

03.08.20

Свіжість, збалансований смак та візуальна досконалість - це те, що гості помічають і цінують в своїх стравах найбільше. Але завжди на першому місці стоять якість та гігієнічна безпека продуктів. Щоб ви могли гарантувати все це і задовольнити максимальну кількість клієнтів без складних кулінарних творінь, вам знадобиться професійний шоковий охолоджувач - обладнання, що вже стало незамінним помічником на будь-який професійній кухні.

Шоковий охолоджувач здатний охолодити вкладені страви в заданий відрізок часу до температури +3° C, або заморозити до -18° C.

Швидкість циклів охолодження або заморожування усуває ризик розмноження небажаних мікроорганізмів і забезпечує бездоганне відповідність стандартам HACCP.

При заморожуванні важливою перевагою є висока швидкість. це гарантує відсутність освіти макрокрісталлов льоду, які б в іншому випадку, при традиційному повільному заморожуванні в звичайній морозильній камері, пошкоджували клітинні стінки, а при розморожуванні м'ясо втрачало б більшу частину натурального соку.

Переваги використання шокового охолодження:

- гарантована гігієна і безпека;

- шоковий охолодження та заморожування страв гарантує простоту дотримання стандартів HACCP та мінімізацію ризику забруднення страв бактеріями;

- більш ефективне використання часу;

- попереднє приготування та охолодження блюдо спрощує і прискорює подачу окремих страв в години пік;

- економія витрат та більш різноманітне меню;

- взаємна комбінація приготування більшої кількості страв в пароконвектоматі і їх подальше охолодження в шокері дозволяє заощадити електроенергію та робочий час персоналу, досягти максимальної якості та різноманітності страв;

- висока якість страв та менші втрати ваги;

- охолоджені або заморожені страви шоковим методом зберігають свою натуральну внутрішню вологість, не втрачають у вазі та якості страви;

- охолоджену страву може зберігатися до 5 днів, а заморожене - до кількох місяців;

- менша кількість відходів та більш точний контроль порцій;

- шокове охолодження та заморожування страв не призводить до надмірних втрат, регенеруються тільки замовлені страви, а порції подаються точно відміряними.

Апарати шоковоъ заморозки  Retigo представлені трьома модельними рядами: Combi-chillComfortPractic

Серех технічних характеристик шокерів Retigo варто відмітити:

• Ручні цикли охолодження та заморожування

• Цикли охолодження і заморожування контролюються за часом і температурі

• Автоматичний контроль охолодження і заморожування в залежності від кількості і виду вкладеного продукту (тільки для моделей Comfort)

• Сенсорне управління (тільки для моделей Comfort)

• Можливість вибору з 99 програм (тільки для моделей Comfort)

• Автоматичне розморожування (за винятком моделей протвеня типу Practic 4 і 5)

• п'ятишвидкісна вентилятор (тільки для моделей Comfort)

• Автоматична зупинка вентилятора при відкритті дверцят (тільки для моделей Comfort)

• Загальна виконання з нержавіючої сталі AISI 304

• Блок конденсації з повітряним охолодженням

• 60-міліметрова ізоляція зі спіненого поліуретану (40 кг / м3)

• Електронне мікропроцесорне управління

• Гігієнічне внутрішній простір з закругленими кутами для кращої циркуляції повітря та легкого чищення

• Оптимальна рівномірність температури у внутрішньому просторі

• Опціональний підігрівається щуп для вимірювання температури в серцевині продукту (тільки для моделей Comfort)

• Автоматичний перехід в режим консервації після завершення циклу охолодження/заморожування.

Для отримання додаткової інформації та оформлення замовлення звертайтеся:

☎️ +38 (044) 495-53-00
📧  horeca@merx.ua

Ми допоможемо підібрати рішення, яке максимально відповідає вашим потребам.

 

Другие новости