Пароконвектомат Retigo B 621 i

535 800 ₴
- Під замовлення

- +380 (97) 495-53-00
- +380 (66) 013-14-93сервісний центр
Характеристики:
• Місткість: 6 x GN2/1.
• Енергія: електрика
• Продуктивність: 100-300 порцій в день
• Відстань між рівнями: 73 мм.
• Система пароутворення: інжектор.
• Панель управління: сенсорна
• Температурний режим: 30-300оС.
• Габарити (ДхШхВ),мм: 1121x1018x826
• Підключення води: ¾".
• Відвід води: DN 50.
• Вага, кг: 160
• Загальна споживана потужність, кВт: 18,6
• Захист запобіжниками, A: 32 A.
• Підключення до мережі: 3N/400V/50Hz
Опис:
Пароконвектомати Retigo Blue Vision тепер з системою дистанційного керування Combionline
Підключайте свої пристрої до мережі легко, безпечно та відкривайте абсолютно нові можливості.
Combionline — це просте та безпечне рішення для підключення до мережі вашого пристрою Retigo. Воно пропонує абсолютно новий спосіб доступу до пристроїв, дистанційного керування ними, керування рецептами, завантаження операційних даних або оновлення програмного забезпечення. Усе це будь-коли та з будь-якого місця за допомогою мобільного телефону, планшета чи ноутбука.
Обладнання можна підключити як мережевим кабелем до локальної мережі, так і через спеціальний компактний маршрутизатор до бездротової мережі.
Типорозмір 621 ідеально підходить для виробничих потужностей від 100 до 300 порцій на день. Розміри гастрономічних контейнерів GN 2/1 (650x530 мм). До типорозміру 621 можна додатково закупити широкий асортимент приладдя - різні види підставок з нержавіючої сталі, і т.д. Модель 621 можна встановити в комплекті з конвектоматом 621 або 1021. Система пароутворення працює на принципі розпилювача і джерело тепла електричний.
Стандартне оснащення
Приготування
- Гаряче повітря 30 – 300 °C
- Комбінований режим 30 – 300 °C
- Приготування на пару 30 – 130 °C
- Біо приготування 30 – 98 °C
- Нічне приготування – економія часу і коштів. Порівневий контроль – налаштування часу для рівнів
- AHC (Active Humidity Control) – автоматичне регулювання вологи - запорука чудового результату
- Опрацьована система пароутворення – прекрасні результати приготування на пару завдяки двоступінчастому підігріву води та рекуперації
- Горизонтальне завантаження – безпека і зручність
- Дельта T варка – точність при приготуванні великих шматків
- Низькотемпературне варіння – зменшення втрат ваги, покращення смакових якостей.
- Cook & Hold – після закінчення варіння автоматичний перехід у фазу зберігання
- Golden Touch – ідеальний колір і хрустка скоринка при натисканні однієї кнопки
- Автоматичний підігрів/охолодження варильної камери з можливістю задати потрібну температуру
- Су від, Сушіння, Стерилізація, Конфі, Копчення – спеціальні програми для сучасної гастрономії
My Vision Controls
- 8“ дисплей – просте і інтуїтивне управління
- MyVision – адаптація, все необхідне в головному меню
- Сенсорна панель – відмінно і швидко працює в будь-яких умовах, без механічних елементів і кнопок
- Easy Cooking - конвектомат рекомендує технологію, яка найкраще підходить для отримання необхідного результату
- 6-ти точковий температурний щуп - шість точок вимірювання для точного контролю температури ядра страви
- 1000 програм по 20 етапів
- Піктограми - можливість піктограм під програми
- Функція Learn - збереження програми з усіма змінами, які були зроблені під час приготування страви
- 10 останніх - автоматичне зображення останніх 10 процесів приготування страв
- Multitasking - унікальна можливість роботи з дисплеєм під час приготування
- Автоматичний запуск - можливість запланувати відкладений запуск
- EcoLogic - дані про споживання електроенергії для кожного процесу приготування виводяться на дисплей.
- Нескінченний час приготування - економія часу при приготуванні в годину-пік
Інше обладнання
- Active Cleaning - економна система автоматичного миття
- Дверцята з потрійним склом - мінімальні втрати тепла, низьке енергоспоживання, обмеження опіків
- Вентилятор з автореверсом - рівномірність пропікання
- Клапан - швидке виведення зайвої вологи з камери для поліпшення хрустких якостей і гарного кольору, запатентована система осушування повітря.
- 7 швидкостей вентилятора - контроль швидкості розподілу і циркуляції повітря
- функція Fan Stop - негайна зупинка вентилятора перешкоджає витоку тепла і пари при відкриванні дверей і запобігає опіку персоналу
- Цикли вентилятора - рівномірність в 3 кроки
- AISI 304 з нержавіючої сталі - високоякісні матеріали з нержавіючої сталі зі спеціальним покриттям для збільшення терміну служби.
- Вбудований ручний душ - для легкого очищення, не використовується пом'якшена вода
- WSS (Water Saving System) - спеціальна система зливу і вбудований теплообмінник забезпечують дуже низькі витрати води.
Уніфікація підключення
- Інтерфейс USB – просте відтворення даних всередину і з конвектомата.
- Ethernet/LAN – можливість підключення до мережі, зв'язок через веб-браузер
- Програмне забезпечення VisionCombi – адміністрація програм і піктограм на Вашому комп'ютері, перегляд даних НАССР.
Експлуатаційні записи
- Запис НАССР – легкий і безпосередній аналіз критичних пунктів приготування. Повна документація експлуатаційних подій
Сервіс
- Система обслуговування та діагностики – автоматичний аналіз помилок
Основні | |
---|---|
Виробник | Retigo |
Країна виробник | Чехія |
Вид обладнання | Пароконвектомат |
Сфера использования | HoReCa, Fast-food, Торгові магазини |
Тип пароутворення | Інжекторний |
Тип управління | Сенсорне |
Джерело живлення | Електрика |
Номінальна напруга | 380 В |
Номінальна споживана потужність | 18.6 кВт |
Кількість вентиляторів | 1 шт. |
Особливості | Система самодіагностики, Можливість підключення до водопроводу, Система автоматичної мийки, Реверсивний вентилятор, Термощуп, Таймер, Підсвічування |
Кількість рівнів | 6 |
Гарантійний термін | 24 міс |
Деко | GN 2/1 |
Габаритні розміри | |
Загальна довжина | 1018 мм |
Загальна ширина | 1121 мм |
Загальна висота | 826 мм |
Вага | 160 кг |
Параметри листів і гастроємкостей | |
Відстань між рівнями | 73 мм |
Параметри та опис режимів роботи | |
Максимальна робоча температура | 300 град. |
Мінімальна робоча температура | 30 град. |
- Ціна: 535 800 ₴