Фрізер для морозива Telme CREMAGEL 20
1 265 725 ₴
- Під замовлення
- Код: 28011182
- +380 (97) 495-53-00
- +380 (66) 013-14-93сервісний центр
Характеристики:
Тривалість циклу, хв: 8-40
Об'єм продукту за цикл, л: 4-18
Розміри, мм: 510x700x1150
Потужність, кВт: 6,0
Напруга, В: 400
Вага, кг: 220
Виробник: Telme
Країна: Італія
Опис:
Багатофункціональний пристрій для варіння, охолодження та заморожування CREMAGEL використовується у виробництві: всіх видів кондитерських кремів і начинок, гастрономічних продуктів, пастеризації, морозива, гранітів. Використовується у всьому світі для приготування харчових продуктів, які потребують термічної обробки, напр. соуси, глазурі, джеми, желе, шоколад. Пристрій дозволяє змішувати або подрібнювати продукт із заданою швидкістю, часом і температурою від -15 ° C до + 99 ° C. Пристрій автоматизує, стандартизує та прискорює роботу. Це позитивно впливає на якість і повторюваність продукції. високоякісний і ідеальний гігієнічний вертикальний циліндр, що гарантує постійний доступ до продуктів, вільна, швидка або інтервальна швидкість змішування нагрівання, охолодження та змішаний цикл.
Особливості:
· Багатомовний дисплей із 18 попередньо встановленими циклами та 6 програмованими виробничими циклами для конкретних рецептів.
· Циліндр вертикальний і забезпечує важливі переваги: легке наповнення, постійну видимість продукту та додавання рідких, порошкових і твердих інгредієнтів у будь-який час.
· Повільне, швидке або періодичне перемішування залежно від конкретного продукту, який обробляється.
· Дозуючий пристрій, що відповідає нормам , дозволяє швидко та повністю дозувати продукти.
Основні функції:
· Із встановленою температурою, часом і швидкістю вони замішують інгредієнти, необхідні для класичних кремів, кондитерських виробів, гастрономічних виробів і різноманітних сумішей для фірмового морозива.
· Вони нагрівають, дезінфікують і готують: вони розчиняють жири, шоколад, зволожують тверді частини, усувають значну частину патогенної бактеріальної флори та випаровують надлишок води.
· Охолодити: вони завершують пастеризацію.
· Вони змішують і заморожують суміш, додаючи повітря в тісто. Завдяки рівномірній механічній і термічній обробці морозиво виходить ніжним і кремовим.
· Наприкінці циклу вони швидко вивантажують морозиво, готове до негайного продажу.
· Автоматичне запам'ятовування останнього виконаного циклу та повторення циклу у разі збою живлення.
Основне використання
Кондитерський цех:
Креми, тісто, обробка фруктів, ганаш, тощо
Вторинне використання
Магазин морозива:
Пастеризація, морозиво, сорбет, граніта
Гастрономія:
Соуси, бешамель, полента, рікотта, маскарпоне, майонез, оксамитовий, фарширований, пюре, тощо
Основні | |
---|---|
Виробник | Telme |
Країна виробник | Італія |
Сфера использования | HoReCa, Торгові магазини |
Вид обладнання | Фризер |
Тип встановлення | Підлоговий |
Кількість ємностей | 1 |
Тип управління | Електронне |
Номінальна напруга | 380 В |
Габаритні розміри | |
Довжина | 510 мм |
Ширина | 700 мм |
Висота | 1150 мм |
Вага | 220 кг |
- Ціна: 1 265 725 ₴