Кошик
20 відгуків
Ціни можуть різнитись від цін на сайті.Уточнюйте у менеджера

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (21.07).

Солом'янська 1, офіс 301, Київ, Україна
Додати відгук
обладнання та меблі для HORECA і магазинів
+380 (44) 492-69-59
+380 (97) 495-53-00
+380 (66) 013-14-93

Комбінований апарат для морозива Telme COMBIGEL 8 — Пастеризатор + Фризер

Ціну уточнюйте

  • Під замовлення
clockВідправка з 16 листопада 2025
+380 (44) 492-69-59
  • +380 (97) 495-53-00
  • +380 (66) 013-14-93
    сервісний центр

Замовлення тільки за телефоном

повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Комбінований апарат для морозива Telme COMBIGEL 8 — Пастеризатор + Фризер
Під замовленняКомбінований апарат для морозива Telme COMBIGEL 8 — Пастеризатор + Фризер
Ціну уточнюйте
+380 (44) 492-69-59
  • +380 (97) 495-53-00
  • +380 (66) 013-14-93
    сервісний центр
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Професійна серія – це ціла лабораторія в одному апараті для приготування морозива, сорбету та граніте.

Моделі серії Professional обладнані двома вертикальними циліндрами, які дозволяють одночасно або послідовно використовувати гарячий і холодний цикл для пастеризації та/або заморожування. Завдяки цьому ви зможете:

  • Готувати два смаки одночасно: один пастеризується, інший заморожується.
  • Створювати точні рецептури для кожного виду морозива або сорбету.
  • Задовольняти всі вимоги, включаючи приготування сорбету та граніте, і перш за все дозволяє отримати морозиво високої якості завдяки тепловому процесу.
  • Контролювати цикл за часом для досягнення бажаної текстури та консистенції.
  • Автоматично підлаштовувати температуру залежно від кількості суміші, що використовується.
  • Зберігати продукт після завершення циклу, щоб полегшити роботу оператора.
  • Отримувати повідомлення про час роботи для планового технічного обслуговування.
  • Використовувати систему самодіагностики для швидкої технічної підтримки.

Купуйте професійне обладнання для морозива, сорбету та граніте – ефективність, якість і простота в одному пристрої.

 
Циліндр вертикальний, що має важливі переваги: легке наповнення, постійна видимість продукту та додавання в будь-який час рідких, порошкоподібних та твердих інгредієнтів.

 

 

 

 

 
Оснащений окремими системами нагрівання та охолодження для послідовного виробництва .

 

 

 

 

 

 
 
Ідеально підходить для приготування джелато за певними рецептами , такими як шоколад: білий, молочний, солодкий, темний, гіркий тощо.

 Основні функції:

  • Змішування та подрібнення інгредієнтів: молока, вершків, сухого молока, цукру, декстрози, яєць, емульгаторів, стабілізаторів тощо; необхідних для приготування джелато, сорбетто.
  • Нагрівання та дезінфекція: плавить цукор, розтоплює жири та шоколад, зволожує стабілізуючі речовини та тверді частинки, емульгує жири водою та знищує більшу частину патогенної бактеріальної флори.
  • Охолодження та завершення пастеризації. Система термошоку для обробки гарячих сумішей.
  • Заморожування рідкої суміші та насичення повітрям продукту. Плавна механічна та термічна обробка дозволяє отримати ніжне та кремове морозиво або джелато.
  • Швидка та повна розливка джелато, готового до подачі
  • Збереження в кінці циклу для допомоги оператору.
  • Самодіагностика для допомоги технічній підтримці.

Характеристики:

Тривалість циклу, хв: 8-20
Об'єм продукту за цикл, кг: 4,5-9
Max продуктивність, л/год: 35-60
Розміри, мм: 530x770x1150
Потужність, кВт: 10,0
Напруга, В: 400
Виробник: Telme
Країна: Італія

 

Основні
ВиробникTelme
Країна виробникІталія
Сфера використанняHoReCa, Торгові магазини
Вид обладнанняФризер
Тип встановленняПідлоговий
Кількість ємностей2
Тип управлінняЕлектронне
Номінальна напруга380 В
Габаритні розміри
Довжина530 мм
Ширина770 мм
Висота1150 мм
  • Ціна: Ціну уточнюйте

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner