Пароконвектомат Retigo B 611 i
312 900 ₴
- В наявності
- Код: 28001987
- +380 (97) 495-53-00
- +380 (66) 013-14-93сервісний центр
Характеристики:
• Місткість: 7 x GN1/1.
• Енергія: електрика
• Продуктивність: 51-150 порцій в день
• Відстань між рівнями: 65 мм.
• Система пароутворення: інжектор.
• Панель управління: сенсорна
• Температурний режим: 30-300оС.
• Габарити (ДхШхВ),мм: 933х818х786
• Підключення води: ¾".
• Відвід води: DN 50.
• Вага, кг: 116
• Загальна споживана потужність, кВт: 10,9
• Захист запобіжниками, A: 16 A.
• Підключення до мережі: 3N/400V/50Hz
Це один з найпопулярніших конвектоматів Retigo Vision. Типорозмір 611 ідеально підходить для виробничих потужностей від 51 до 150 порцій в день. Розміри контейнерів GN 1/1 (530x325 мм). До типорозміру 611 можна додатково закупити широкий асортимент приладдя – різні види підставок з нержавіючої сталі, витяжний зонт Vision Vent і т. д. Модель 611 можна встановити в комплекті з іншим конвектоматом або регенератором (тепловою шафою). Система пароутворення працює на принципі розпилювача або за допомогою бойлера. Джерело тепла електричний або газовий
Стандартне оснащення
Приготування
- Гаряче повітря 30 – 300 °C
- Комбінований режим 30 – 300 °C
- Приготування на пару 30 – 130 °C
- Біо приготування 30 – 98 °C
- Нічне приготування – економія часу і коштів. Порівневий контроль – налаштування часу для рівнів
- AHC (Active Humidity Control) – автоматичне регулювання вологи - запорука чудового результату
- Опрацьована система пароутворення – прекрасні результати приготування на пару завдяки двоступінчастому підігріву води та рекуперації
- Горизонтальне завантаження – безпека і зручність
- Дельта T варка – точність при приготуванні великих шматків
- Низькотемпературне варіння – зменшення втрат ваги, покращення смакових якостей.
- Cook & Hold – після закінчення варіння автоматичний перехід у фазу зберігання
- Golden Touch – ідеальний колір і хрустка скоринка при натисканні однієї кнопки
- Автоматичний підігрів/охолодження варильної камери з можливістю задати потрібну температуру
- Су від, Сушіння, Стерилізація, Конфі, Копчення – спеціальні програми для сучасної гастрономії
My Vision Controls
- 8“ дисплей – просте і інтуїтивне управління
- MyVision – адаптація, все необхідне в головному меню
- Сенсорна панель – відмінно і швидко працює в будь-яких умовах, без механічних елементів і кнопок
- Easy Cooking - конвектомат рекомендує технологію, яка найкраще підходить для отримання необхідного результату
- 6-ти точковий температурний щуп - шість точок вимірювання для точного контролю температури ядра страви
- 1000 програм по 20 етапів
- Піктограми - можливість піктограм під програми
- Функція Learn - збереження програми з усіма змінами, які були зроблені під час приготування страви
- 10 останніх - автоматичне зображення останніх 10 процесів приготування страв
- Multitasking - унікальна можливість роботи з дисплеєм під час приготування
- Автоматичний запуск - можливість запланувати відкладений запуск
- EcoLogic - дані про споживання електроенергії для кожного процесу приготування виводяться на дисплей.
- Нескінченний час приготування - економія часу при приготуванні в годину-пік
Інше обладнання
- Active Cleaning - економна система автоматичного миття
- Дверцята з потрійним склом - мінімальні втрати тепла, низьке енергоспоживання, обмеження опіків
- Вентилятор з автореверсом - рівномірність пропікання
- Клапан - швидке виведення зайвої вологи з камери для поліпшення хрустких якостей і гарного кольору, запатентована система осушування повітря.
- 7 швидкостей вентилятора - контроль швидкості розподілу і циркуляції повітря
- функція Fan Stop - негайна зупинка вентилятора перешкоджає витоку тепла і пари при відкриванні дверей і запобігає опіку персоналу
- Цикли вентилятора - рівномірність в 3 кроки
- AISI 304 з нержавіючої сталі - високоякісні матеріали з нержавіючої сталі зі спеціальним покриттям для збільшення терміну служби.
- Вбудований ручний душ - для легкого очищення, не використовується пом'якшена вода
- WSS (Water Saving System) - спеціальна система зливу і вбудований теплообмінник забезпечують дуже низькі витрати води.
Уніфікація підключення
- Інтерфейс USB – просте відтворення даних всередину і з конвектомата.
- Ethernet/LAN – можливість підключення до мережі, зв'язок через веб-браузер
- Програмне забезпечення VisionCombi – адміністрація програм і піктограм на Вашому комп'ютері, перегляд даних НАССР.
Експлуатаційні записи
- Запис НАССР – легкий і безпосередній аналіз критичних пунктів приготування. Повна документація експлуатаційних подій
Сервіс
- Система обслуговування та діагностики – автоматичний аналіз помилок
Основні | |
---|---|
Виробник | Retigo |
Країна виробник | Чехія |
Вид обладнання | Пароконвектомат |
Сфера использования | HoReCa, Fast-food, Торгові магазини |
Тип пароутворення | Інжекторний |
Тип управління | Сенсорне |
Джерело живлення | Електрика |
Номінальна напруга | 380 В |
Номінальна споживана потужність | 10.9 кВт |
Кількість вентиляторів | 1 шт. |
Особливості | Система самодіагностики, Можливість підключення до водопроводу, Система автоматичної мийки, Реверсивний вентилятор, Термощуп, Таймер, Підсвічування |
Кількість рівнів | 7 |
Гарантійний термін | 24 міс |
Деко | GN 1/1 |
Габаритні розміри | |
Загальна довжина | 933 мм |
Загальна ширина | 821 мм |
Загальна висота | 786 мм |
Вага | 116 кг |
Параметри листів і гастроємкостей | |
Відстань між рівнями | 65 мм |
Параметри та опис режимів роботи | |
Максимальна робоча температура | 300 град. |
Мінімальна робоча температура | 30 град. |
- Ціна: 312 900 ₴