Запрошення на виставку FreeFromFood Ukraine 2017
Заходи пройдуть 20-21 травня 2017 р. за адресою: м. Київ, пр-т Перемоги, 40-Б у виставковому центрі «АККО Інтернешнл».
Серед учасників майстер-класів:
1. Едуард Вінницький - пекар–професіонал з 21 річним впытом постановки технологічного процесу на хлібозаводах і пекарнях з оптимізацією витрат і розробкою асортименту:
- поділиться рецептом свого фірмового брауні;
- покаже кекси, коржики, пряники, здобне печиво з використанням сумішей Каскад (на основі борошна рисового, кукурудзяного);
- приготує традиційні українські страви локальної кухні: вареники і хліб з пампушками з альтернативного злаку Теффы від «Дієта-Віта»;
- спече хліб з нових сумішей Бест-альтернатива.
2. Майстер-клас з безглютенової італійської піци проведе су-шеф готелю Radison Blu Kyiv на основі Dr.Schar/Вельд.
3. Асмік Гаспарян, переможець 6-го сезону «Майстер-шеф», власниця авторських спецій «Перчик», «Зелений кошик» приготує 5 швидких безглютенових сніданків.
4. Татьяна Макарова, руководитель первой в Украине компании «100% Gluten Free», специализирующийся на производстве безглютеновой кондитерской продукции, которая изготавливается согласно стандартам Европейской безопасности производства. Татьяна – фанат безглютенового мира, каждый торт в ее исполнении – это шедевр. Никого не могут оставить равнодушными ее пряничные домики, а торты это произведение искусств, как на вкус, так и в оформлении. Все рецепты Татьяна разрабатывает сама.
Трохи про самій виставці FreeFromFood Ukraine 2017 мета якої зробити ринок здорових і спеціалізованих продуктів активним і цікавим для інвестицій. FreeFromFood об'єднує продукти, які були створені за стандартами харчової безпеки. В рамках виставки будуть проведені кілька конференцій: одноденна ділова, дводенна медична для споживачів; семінари для виробників і рестораторів HACCP та ще багато іншої корисної інформації.
Розклад майстер-класів можна подивитися тут: https://freefromfood.kiev.ua/majster-klasi-shefi-dlya-shefiv-ta-dlya-pidshefnih-2-dni/