Успішне проведення майстер-класу IRINOX Multifresh
Merx HoReCa з аншлагом провела майстер-клас: «Технологія Cook&chill на сучасному харчовому виробництві. Знайомство з інноваційним обладнанням Irinox Multifresh», який відбувся 26 травня 2017 р.
Провів майстер-клас фрілансер по східній Європі, від компанії Irinox, представник Казахстану (Алма-Ата) – Вадим Аронов.
На майстер-класі обговорили ряд питань:
- чем відрізняється IRINOX MultiFresh від інших шокфризеров?
- що IRINOX MultiFresh робить краще?
- які функції IRINOX MultiFresh робить унікальними?
- як IRINOX MultiFresh дозволяє Вам збільшити асортимент,
- знизити витрати списання,
- оптимізувати і прискорити процеси.
MultiFresh® – це апарат шокового охолодження і заморожування, який дозволяє в найкоротші терміни охолоджувати і\або заморожувати продукт відразу після приготування. MultiFresh виконує функцію повільного приготування, що вигідно відрізняє його від інших шокфризеров.
Широка лінійка MultiFresh створена для задоволення вимог маленьких і великих ресторанів, кондитерських, мереж виїзного обслуговування і банкетних лабораторій, колективних систем приготування їжі і в цілому для харчової індустрії.
Інноваційний MultiFresh – це більше, ніж шокофростер або апарат для глибокого шокової заморозки: це «помічник», який розуміє, який крок буде наступним.