Запрошуємо вас на наший майстер клас для кондитерів та пекарів.
Шановні колеги та клієнти!
Компанія MERX HoReCa саме для вас проводить майстер клас інноваційній техніці бренду Irinox.
Irinox MultiFresh® - це апарат шокового охолодження і заморожування, який дозволяє в найкоротші терміни охолоджувати і/або заморожувати продукт відразу після приготування. Він виконує функцію повільного приготування, що вигідно його вирізняє від інших шокофризерів.
Запрошуємо 21 вересня 2017р. на 11.00 за адресою: м. Київ, вул. Соломянськая,1.
Ви дізнаєтеся тонкощі в:
- готуванні страв: крем брюле, солодка випічка, осетинський пиріг, панакота з яблуком і базиліком, лимонний тарт, шоколадний мус;
- розстойки в апараті MULTIFRESH;
- інтенсивного охолодження та заморожування для сучасного кондитерського виробництва;
- формування "мікро та макро" кристалів, особливості інтенсивного заморожування десертів-мусів;
- оптимізації робочих процесів та стандаритизації в кондитерському виробництві.
Майстер клас проводитиме запрошений шеф-кондитер компанії Irinox Ніна Міронова
Вам варто відвідати даний майстер клас, якщо ви бажаєте:
- дізнатися способи підвищення ефективності вашого виробництва;
- отримувати додатковий прибуток;
- оцінити можливості техніки в живому середовищі;
- оцінити якість страв приготованих з використанням техніки Irinox.
Широка лінійка MultiFresh створена для задоволення вимог маленьких і великих ресторанів, кондитерських, мереж виїзного обслуговування та банкетних лабораторій, колективних систем приготування їжі і в цілому для харчової індустрії.
Інноваційний MultiFresh - це більше, ніж шокофростер або апарат для глибокої шокової заморозки: це «помічник», який розуміє цінність вашого годині.
Irinox MultiFresh – це кількість, швидкість та якість!
Майстер-клас безкоштовний. Але кількість місць обмежена. Люб'язно просимо вас підтвердити свою участь до 18.09.2017 р пишучи на електронну пошту: market@merx.ua