Надійна гігієна з посудомийними машинами HOBART

В умовах сьогодення, щоб забезпечити безпеку співробітників і гостей закладу та не допустити поширення вірусів необхідно забезпечити дотримання запобіжних, а також проведення профілактичних та дезінфекційних заходів при наданні послуг.
В тому числі, повинен бути посилення режим миття посуду і столових приладів. Згідно рекомендацій ВООЗ, посуд рекомендується мити в посудомийній машині за температури не нижче 65 градусів протягом 90 хвилин, використовуючи відповідні дезінфікуючі засоби суворо за інструкцією до них.
В цьому відношенні може бути застосовано наступне: використання посудомийної машини HOBART, яка досягає стандартної температури мийки > 60 ° C, в поєднані з правильною кількістю відповідного миючого засобу.
Посудомийні машини HOBART розроблені відповідно до суворих гігієнічних вимог DIN SPEC 10534 і відповідають всім критеріям для досягнення ідеальних гігієнічних результатів миття та дезінфекції поверхонь. Отже, непотрібні ніякі додаткові заходів, щоб гарантувати гігієнічно бездоганні результати миття посуд.
HOBART є світовим лідером на ринку комерційних технологій для миття посуд.
Кожна галузь має свої вимоги щодо миття посуд. HOBART пропонує правильні рішення для будь-якого сектора: готелі, ресторани, підприємства громадського харчування, великі підприємства, пекарі і м'ясні крамниці, супермаркети, промислові компанії, авіакомпанії чи круїзні лайнери.
Для отримання додаткової інформації та оформлення замовлення звертайтеся:
☎️ +38 (044) 495-53-00
📧 horeca@merx.ua
Ми допоможемо підібрати рішення, яке максимально відповідає вашим потребам.