𝗶Vario - новий рівень продуктивності від RATIONAL

Всі види термічної обробки в одному апараті iVario готує до 4 разів швидше і витрачає на 40% менше енергії.
Інтелектуальна система приготування для простого управління та максимальної підтримки, яка забезпечує чудові результати приготування незалежно від навичок користувача.
Запатентований індивідуальний поділ дна чаші на зони з різними температурами забезпечує інтелектуальну гнучкість.
Завдяки запатентованій технології нагріву дно чаші рівномірно нагрівається менше ніж за 2,5 хвилини до 200 ° C і при необхідності дуже швидко знижує свою температуру.
Завдяки резервів потужності коливання температури швидко вирівнюються, навіть при обсмажуванні продуктів у великих обсягах.
Ви отримуєте найвищу якість страв, підвищену продуктивність, мінімальні втрати при смаженні і зниження енергоспоживання.
Чаша нагрівається декількома керамічними нагрівальними елементами. Кожен елемент регулюється індивідуально, тому теплова енергія подається туди, де вона необхідна. Це гарантує:
- рівномірні результати приготування при часткової або повної завантаженні;
- низький рівень споживання енергії.
Для шкірного нагрівального елементу є власні датчики. Завдяки цього температура по всій поверхні дна чаші вимірюється з високою точністю за лічені секунди, що дозволяє реалізувати інтелектуальне зональне управління температурою. Завдяки чому забезпечується:
- висока точність для чудових результатів приготування;
- делікатні продукти, такі як молочні страви, які не пригоряють і не википають.
Дно чаші виготовлено з міцної, стійкою до подряпин високоякісної сталі і забезпечує швидке нагрівання і передачу тепла з точністю до градуса. Завдяки чому:
- ніякої деформації дна чаші;
- ніякого ризику отримання опіку, так як стінки чаші не нагріваються;
- легка очистка.
Нове інтелектуальне управління енергією оцінює потребу в енергії і з точністю запитує необхідну потужність. Завдяки чому:
- оптимізована споживана потужність;
- знижені вимоги до підключення і витрати на установку.
Інтелектуальне приготування набуває новий масштаб iCookingSuite - більше інтелекту і більше користі для клієнтів:
- швидко і гнучко адаптує налаштування до Ваших вимогам;
- дозволяє кухареві втручатися в процес приготування і змінювати його;
- дозволяє перемикатися на інші функції приготування;
- забезпечує інтуїтивно зрозуміле управління.
𝗶Vario розпізнає кількість завантаження. Залежно від бажаного результату він приймає потрібні рішення і регулює температуру та час приготування, відповідно до потреб страви.
Управління просте та інтуїтивно зрозуміле, не вимагає спеціальних навичок:
- процес приготування можна запустити прямо з помічника з пошуку;
- пошук місцевих або інтернаціональних страв здійснюється незалежно від налаштування мови.
Автоматичний підйомний пристрій для варіння, приготування у фритюрі, або бланшування:
- достатня покласти товар у кошик та задати бажаний результат;
- ніякого трудомісткого контролю;
- ідеально приготовані страви;
- варка з економією води.
За допомогою системи iZoneControl Ви можете розділити дно чаші на окремі зони нагріву (до 4) і встановити для них різні температури або шляху приготування.
Невикористані зони не нагріваються. Так з однієї чаші можна створити кілька міні апаратів iVario, що гарантує:
- найкращі результати в будь-якій зоні;
- ще більше гнучкості;
- економія часу і енергії.
Дно чаші в апараті iVario можна розділити на 4 незалежні зони:
- до 4 зон у 2 чашах апаратів 2-XS та 2-S;
- до 4 зон в чаші апарату L і XL;
- режими приготування «смаження» і «варіння»/«приготування у фритюрі» в одній чаші комбінуватися не можуть;
- розширення можливостей застосування.
Зони можна вибирати надзвичайно за формою, розміром і розташуванням пробачимо дотиком пальця. Таким чином, нагрівається тільки та поверхня, яка використовується.
Ви можете одночасно використовувати в одній чаші ручні і інтелектуальні процеси з термозондом або без, поки працюють зони зі способом приготування «смаження».
Кожна зона може контролюватися з допомогою таймера.
Для високої гігієнічної безпеки і простого управління, новий iVario має сучасний ексклюзивний дизайн:
- великий сенсорний дисплей з діагоналлю 10,1 дюйма;
- новий поворотний регулятор з вставками з нержавіючої сталі;
- плоский безшовний дизайн;
- ступінь захисту IP X5.
У iVario з'єднання явилася нова опція – плавні регулювання висоти апарату до 200 мм, що дає можливість підібрати оптимальну робочу висоту для шкірного співробітника в процесі приготування.
Вбудований інтерфейс Wi-Fi для простої інтеграції в ConnectedCooking:
- стандарт для iVario Pro;
- опція для iVario 2 XS;
- інтерфейс Ethernet доступний в якості опції;
- USB-порт;
- імпорт та експорт програм приготування;
- експорт даних HACCP за останні 10 днів;
- просте оновлення ПЗ.З iVario Ви отримуєте сучасне робоче місце, для поліпшення якості, збільшення продуктивності і мотивації співробітни
ків:
- відсутність необхідності в підйомі важких предметів, менше контролю та рутинних операцій;
- ергономічно: індивідуальна настроювання робочої висоти;
- безпечно: холодні краї чаші, відсутність ризику обпектися;
- ефективно: оптимізований підйомний механізм, швидке і гранично точне заповнення водою;
- вбудований регульований ручної душ.
iVario - інноваційна концепція для задоволення індивідуальних потреб.
Від 30 до 30 000 порцій-завжди відповідне рішення. Дві серії.
iVario 2-КСС - оптимальне співвідношення ціни і якості:
- миттєва готовність до роботи завдяки комплекту аксесуарів, що входять в стандартну комплектації;
- приготування різноманітних страв на мінімальної площі;
- попередня підготовка і обслуговування À-la-carte без стресу і поспіху;
- режим приготування під тиском не передбачений;
- IZoneControl, низькотемпературної приготування і Wi-Fi - це опції, які доступні для дооснащення.
iVario Pro - компактний і високопродуктивний апарат:
- основа будь-якої сучасної кухні;
- перекидні сковороди, казані, скороварки, фритюрниці та плити залишилися в минулому;
- найкоротший термін окупності;
- для підприємств з кількістю порцій від 50 до 30 000;
- новий рівень продуктивності громадського харчування.
Новий iVario має оптимізований дизайн апарату. Компактна конструкція для більшої свободи дій при установці. Максимальна продуктивність на мінімальній площі:
- нова геометрія чаші в iVario 2-XS для ще більшого комфорту під час роботи і простий інтеграції на робочої поверхні глибиною 600 мм;
- на 13% оптимізована площа для установки у моделей iVario L і XL порівняно з існуючим поколінням апаратів VarioCookingCenter.
Спрощені умови установки при збільшенні продуктивності на 20%
Для iVario 2-XS и iVario Pro 2-S передбачена опція ніжки 45 мм.
З опцією ніжки 45 мм поставляється комплект ущільнень, що забезпечує:
- оптимальне ущільнення між апаратом і поверхнею установки;
- установка впритул до поверхні запобігає скупченню бруду і рідини там, де очистка викликає труднощі.
iVario підходить для будь-якої кухні. Проста інтеграція в існуючу або нову кухню.
Можливі різні варіанти установки, як:
- окремий апарат;
- мобільне рішення;
- інтеграція в виробничу лінію;
- інтеграція в центральний блок;
- настінний монтаж.
І все це з максимальною свободою дій при підключенні.
Передбачена гігієнічна установка врівень зі стіною для економії простору та гігієни.
Може бути встановлений незалежно від висоти стіни (в порівнянні з VarioCookingCenter)
Планування, інтеграція, установка – прості, як ніколи.
Легке вирівнювання - для установки не потрібно відкриття бічних панелей:
- кришка може залишатися закритою, апарат не вимагає підключення до електромережі;
- все дуже просто: достатньо вкрутити або викрутити ніжки.
Зручність підключення оцінять як фахівці з монтажу, так і проектувальники:
- більше гнучкості і можливостей установки;
- більш високий рівень гігієни;
- зниження витрат.
Для отримання додаткової інформації та оформлення замовлення звертайтеся:
☎️ +38 (044) 495-53-00
📧 horeca@merx.ua