Майстер-клас Retigo та MERX Horeca 2.07.2020
Запрошуємо відвідати майстер-клас від компаній Retigo та MERX Horeca
На заході ви зможете особисто познайомитися з обладнанням Retigo, оцінити можливості та незаперечні переваги пароконвектоматів чеського виробництва.
➡️ Retigo – це потужний європейський бренд, який по праву вважається одним з найкращих та надійних на ринку професійного обладнання для HoReCa.
На майстер-класі ви дізнаєтесь про:
- можливість індивідуального налаштування пароконвектоматів під власне меню;
- максимально інтуїтивно зрозуміле управління;
- можливість планування роботи (календарний план) з Retigo;
- що таке система рекуперації; у чому відмінності інжекторних моделей від бойлерних;
- які сильні сторони пароконвектоматів;
- ті, чому провідні FMCG-мережі обирають Retigo.
Вам варто відвідати даний майстер клас, щоб:
- дізнатися спосібі спрощення роботи та підвищення ефективності вашої кухні чі виробництва;
- особисто оцінити можливості обладнання в живому середовищі;
- продегустувати якість страв, приготованих з використанням обладнання Retigo.
Презентацію проводитиме бренд-шеф компанії Retigo - Олексій Апанасенко.
Захід буде корисним для керівників, технологів, шеф-кухарів, менеджерів по закупівлі обладнання.
➡️ Чекаємо вас 2 липня
☑️ Початок о 12:00
☑️ Тривалість: 3 години
☑️ Місце проведення: тренінг-центр компанії MERX Horeca
☑️ Адреси: м Київ, вул. Солом'янська, 1
Участь безкоштовна, за попередньою реєстрацією.
Реєстрація за посиланням ➡️ https://bit.ly/3drMpuX
Поспішайте, кількість місць обмежена!
* з дотриманням правил карантину для проведення групових заходів