Апарати шокової заморозки Retigo
Свіжість, збалансований смак та візуальна досконалість - це те, що гості помічають і цінують в своїх стравах найбільше. Але завжди на першому місці стоять якість та гігієнічна безпека продуктів. Щоб ви могли гарантувати все це і задовольнити максимальну кількість клієнтів без складних кулінарних творінь, вам знадобиться професійний шоковий охолоджувач - обладнання, що вже стало незамінним помічником на будь-який професійній кухні.
Шоковий охолоджувач здатний охолодити вкладені страви в заданий відрізок часу до температури +3° C, або заморозити до -18° C.
Швидкість циклів охолодження або заморожування усуває ризик розмноження небажаних мікроорганізмів і забезпечує бездоганне відповідність стандартам HACCP.
При заморожуванні важливою перевагою є висока швидкість. це гарантує відсутність освіти макрокрісталлов льоду, які б в іншому випадку, при традиційному повільному заморожуванні в звичайній морозильній камері, пошкоджували клітинні стінки, а при розморожуванні м'ясо втрачало б більшу частину натурального соку.
Переваги використання шокового охолодження:
- гарантована гігієна і безпека;
- шоковий охолодження та заморожування страв гарантує простоту дотримання стандартів HACCP та мінімізацію ризику забруднення страв бактеріями;
- більш ефективне використання часу;
- попереднє приготування та охолодження блюдо спрощує і прискорює подачу окремих страв в години пік;
- економія витрат та більш різноманітне меню;
- взаємна комбінація приготування більшої кількості страв в пароконвектоматі і їх подальше охолодження в шокері дозволяє заощадити електроенергію та робочий час персоналу, досягти максимальної якості та різноманітності страв;
- висока якість страв та менші втрати ваги;
- охолоджені або заморожені страви шоковим методом зберігають свою натуральну внутрішню вологість, не втрачають у вазі та якості страви;
- охолоджену страву може зберігатися до 5 днів, а заморожене - до кількох місяців;
- менша кількість відходів та більш точний контроль порцій;
- шокове охолодження та заморожування страв не призводить до надмірних втрат, регенеруються тільки замовлені страви, а порції подаються точно відміряними.
Апарати шоковоъ заморозки Retigo представлені трьома модельними рядами: Combi-chill, Comfort, Practic.
Серех технічних характеристик шокерів Retigo варто відмітити:
• Ручні цикли охолодження та заморожування
• Цикли охолодження і заморожування контролюються за часом і температурі
• Автоматичний контроль охолодження і заморожування в залежності від кількості і виду вкладеного продукту (тільки для моделей Comfort)
• Сенсорне управління (тільки для моделей Comfort)
• Можливість вибору з 99 програм (тільки для моделей Comfort)
• Автоматичне розморожування (за винятком моделей протвеня типу Practic 4 і 5)
• п'ятишвидкісна вентилятор (тільки для моделей Comfort)
• Автоматична зупинка вентилятора при відкритті дверцят (тільки для моделей Comfort)
• Загальна виконання з нержавіючої сталі AISI 304
• Блок конденсації з повітряним охолодженням
• 60-міліметрова ізоляція зі спіненого поліуретану (40 кг / м3)
• Електронне мікропроцесорне управління
• Гігієнічне внутрішній простір з закругленими кутами для кращої циркуляції повітря та легкого чищення
• Оптимальна рівномірність температури у внутрішньому просторі
• Опціональний підігрівається щуп для вимірювання температури в серцевині продукту (тільки для моделей Comfort)
• Автоматичний перехід в режим консервації після завершення циклу охолодження/заморожування.
Для отримання додаткової інформації та оформлення замовлення звертайтеся:
☎️ +38 (044) 495-53-00
📧 horeca@merx.ua
Ми допоможемо підібрати рішення, яке максимально відповідає вашим потребам.