VarioSmoker від RATIONAL для особливих смакових відчуттів

У США це традиція, в Європі - все більше та більше прихильників: копчення. Старовинний, але складний метод збереження їжі та спосіб додати нових ароматів.
Завдяки інтелектуальному кухонному обладнанню робити копчення сьогодні набагато легше та надійніше. Наприклад, з новим VarioSmoker від Rational, який був розроблений для нового пароконвектомата iCombi Pro.
VarioSmoker просто підключається до системи приготування через USB, просто запускається та управляється за допомогою інтелектуальних програм приготування.
Результат: особливі копчені страви.
“Риба, м'ясо та овочі готуються і коптяться одночасно з VarioSmoker, отримуючи особливий смак", - каже Богдан Венгер, директор з розвитку RATIONAL в Україні.
Щоб максимально полегшити користувачеві роботу та забезпечити успіх, після підключення VarioSmoker до iCombi Pro шляхи приготування відображаються в iCookingSuite, інтелектуальному режимі приготування пароконвектомата.
На інтенсивність та смак продуктів можна впливати, вибираючи окремі етапи попереднього копчення. Всі звичайні матеріали для копчення, такі як тріска або гранули, можуть бути розміщені в коптильні. Аромат та інтенсивність визначаються комбінацією вибору матеріалів для копчення, температури в камері та сировини. Низькотемпературне копчення також не проблема.
Потім iCombi Pro бере на себе відповідальність за індивідуальний, бажаний результат. Він також дбає про очищення за допомогою iCareSystem, інтелектуальної програми, яка видаляє всі залишки, включаючи інтенсивний аромат копчення.
Після використання коптильню можна повісити на тримач, що економити місце. Крім того, тримач можна прикріпити на потрібній висоті.
VarioSmoker також можна використовувати у всіх пароконвектоматах Rational з 1997 року, але в ручному режимі. Якщо ви ще не фанат копчених страв, то це рішення стовідсодково змінить ваше уявлення.