М'ясорубки Sirman - високопотужні та багатофункціональні
М'ясорубка - електромеханічний пристрій для подрібнення продуктів: м яса, риби, фруктів, овочів та горіхів.
Професійні моделі відрізняються від побутових потужністю, розмірами, швидкістю роботи. Найпростіші за годину здатні переробити до 70 кг продуктів.
Sirman (Сірман) - італійська компанія, яка виробляє промислове обладнання більше 40 років.
Обладнання Sirman характеризується відмінним поєднанням технологій та надійності, інноваційного дизайну та функціональності, які покликані найкращим чином задовольняти потреби ресторанів, барів, піцерій, супермаркетів, кейтерингу та переробки м яса зокрема.
Особливості м'яка ясорубок Sirman:
- ножі та решітка виготовлені з якісної нержавіючої сталі, міцний корпус відлитий з анодованого алюмінію, гвинт, горловина з обробленого чавуну;
- горловина і гвинт м'ясорубки з харчового блискучого алюмінієвого сплаву;
- підлогові моделі цілком виготовлені з нержавіючої сталі;
- самозагострювальні ножі суттєво полегшують догляд за м'яка ясорубкою;
- зручний ящик для зберігання насадок та ножів;
- вентильовані мотори забезпечують надійну і практично безшумну роботу обладнання;
- більшість моделей з реверсом - це зворотний хід гвинта, що дозволяє витягти з-під шнека застряглу кістку або скупчені жили, не зупиняючи робочий процес та дозволяє працювати навіть з самим "складним" м ясом;
- напуга в мережі: 220 або 380 V;
- потужність в залежності від моделі: 0,25-5,2 кВт;
- продуктивність: 70-1200 кг / рік;
- є підлогові, настільні, комбіновані моделі - м'ясорубки-фаршоміс;
- все обладнання легко розібрати і вимити;
- управління IP54 з пристроєм NVR проти випадкового включення;
- всі моделі відповідають нормам ЄС.
Переваги професійних м'яка ясорубок перед побутовими:
- переробляють великий обсяг м яса в годину;
- комплектуються різними насадками, що відрізняються один від одного різним ступенем - подрібнення - для котлетного, тюфтельного, пельменного фаршу, а також для приготування соусів;
- дуже міцні - призначені для подрібнення замороженого м яса, мають потужний двигун;
- спеціально створені для тривалої роботи з мінімальними перервами.
3 комплектації на вибір:
Класична - у наборі шнек, решітка, двосторонній ніж. Такі моделі підійдуть для невеликих мереж громадського харчування.
Полуунгер - крім шнека і решітки у комплекті двосторонній та підрізний ножі. Така м'ясорубка чудово підходить для закладу на 100 місць.
Унгер - топова комплектація для великих торгових мереж, ресторанів, що включає набір з полуунгера плюс ще один двосторонній ніж, велику решітку.
При виборі м'яких ясорубкі Sirman, звертайте увагу на:
- потужність;
- розміщення: підлогова або настільна;
- обсяг перероблюваної продукції на годину;
- комплектації;
- обсяг споживаної електроенергії.
М'ясорубки Sirman налічують широкий асортимент моделей, різних за потужністю та комплектацією.
Для отримання додаткової інформації та оформлення замовлення звертайтеся:
📧 horeca@merx.ua
Ми допоможемо підібрати рішення, яке максимально відповідає вашим потребам.
- Компанія МERX надає послугу розстрочки при купівлі товаруЗ 20.06.2020р. компанія МERX надає послугу розстрочки при купівлі товаруКомпанія МERX надає послугу розстрочки при купівлі товару
- Обираємо шафу для вина, що забезпечить оптимальні умови для його зберіганняПри різноманітності моделей винних шаф, важко зробити свій вибір. Дізнайтеся більше про їхні види, функції та особливостіОбираємо шафу для вина, що забезпечить оптимальні умови для його зберігання