Кошик
19 відгуків
Ціни можуть різнитись від цін на сайті.Уточнюйте у менеджера

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (22.07).

Солом'янська 1, офіс 301, Київ, Україна
Додати відгук
обладнання та меблі для HORECA і магазинів
+380 (44) 492-69-59
+380 (97) 495-53-00

Прес для піци Cuppone Pizzaform

Прес для піци Cuppone Pizzaform

Цей спеціальний прес для гарячого формування заготовок з тіста для піци діаметром до 52 см, запатентований компанією Cuppone, уявлень в п'яти різних моделях. Його відмінні риси - висока погодинна продуктивність, гарантія ідеальної однорідності форми і товщини заготовок з тіста зі збереженням традиційного бортика.

Можливість регулювання вручну товщини коржа, особлива форма тарілок і електронний контроль температури і часу контакту, що дозволяє розгортати ідеально рівномірні заготовки потрібного діаметру з гарантією ідеальної випічки в печі.

Pizzaform®. Запатентовано компанією Cuppone.

Всі моделі можуть поставлятися з підставкою з коліщатками і ящиком.

Переваги:

→ конструкція з нержавіючої сталі;

→ електронний контроль температури тарілок;

→ електронний контроль годині контакту з тарілками;

→ механічний контроль товщини заготовки;

→ висока погодинна продуктивність, до 400 основ піц на годину без використання кваліфікованої праці.

Ідеальна рівномірність форми і товщини заготовки зі збереженням традиційного бортика завдяки особливій формі хромованих тарілок

Завдяки впливу температури тарілок, яка регулюється електронікою, створюється тонкий твердий шар гелю з крохмалю на зовнішній частині замісу, який, затримуючи газі, забезпечує ідеальне пропікання піци в тому числі в середині.

Прес доступний в 5 версіях: для піци діаметром 30 см, 35 см, 40 см, 45 см та 50 див.

Для отримання додаткової інформації та оформлення замовлення звертайтеся:

☎️ +38 (044) 495-53-00
📧 horeca@merx.ua

Ми допоможемо підібрати рішення, яке максимально відповідає вашим потребам.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner